Het ontstaan van MuayThaiWorld.NL

Gepost door Nick Aldewereld op

Beste kickboks liefhebber,

Vorig jaar liep ik in de zomer naar de Ouderkerkerplas. Ik had mijn kinderen mee en was een handdoek vergeten, gelukkig was er een kofferbak markt. Ik vond al snel een handdoek heb die gekocht en liep terug om te genieten van de zon, mijn kinderen, het water en gezelschap van vrienden. Ik liep langs een man (mijn compagnon Arnoud Hartman) die daar met Kickboks broekjes, zogenaamde Muay Thai Shorts verkocht en ik bleef meteen staan en heb er 4 gekocht. 

Waarom?

Toen ik begin 20 was (13 jaar geleden) ging ik met een goede vriend van mijn naar Mejiro Gym. Daar werd ik aangestoken door het Muay Thai kickboks virus. Wat een gave sport. Met Robbert heb ik zelf oude VHS videobanden zitten kijken van André Brilleman, Rob Kaman en Andre Mannaart. Schoppen, slaan, vechten, afgetrainde gespierd lichaam. Welke man wil dat nou niet. Toen het K1 nog groot was kwam na onze les Remy Bonjasky binnen en Rob Kaman ramde ze als senior nog steeds op techniek eruit. Wow!

Wegens een blessure aan mijn knie en lange leve de lol mentaliteit ben ik gestopt. Maar vanaf mijn 27e weer opgepakt. Een buikje op je 26e is toch een beetje raar!

Nu op mijn 33e als familie man en ondernemer ben ik fit en doe ook Crossfit. 

De liefde voor deze mooie sport nooit verloren en inmiddels wist ik al dat Nederland een zeer rijke traditie heeft in Muay Thai wat wij nu kennen als kickboksen. 

Muay Thai en met name zaktraining word steeds populairder onder vrouwen en kinderen vanwege de voordelen afvallen en sterker worden.

Als ondernemer herkende ik meteen de kwaliteit van deze broekjes en een jaar later hebben wij deze mooie webshop voor jullie ingericht.

In onze visie is Muay Thai de mooiste vorm van Martial Arts. Je ziet het ook altijd terug in MMA, UFC, Bellator, Glory en vele andere organisaties. De meeste mensen weten niet dat Muay Thai hier aan de basis ligt.

In onze visie zou iedereen in Nederland moeten leren hoe ze zich moeten verdedigen en aanvallen.

Het is onze missie om de positieve verhalen van kickboksen en Muay Thai te vertellen. Dit doen wij via Facebook en als jij jou verhaal wilt vertellen of een foto wilt posten van jou in de gym, doe dat dan. Het liefst in onze Muay Thai short (kickboks broekje). ;-)

Volg ons op Facebook voor meer historie en verhalen uit het Muay Thai.

Met vriendelijke groet,

Nick Aldewereld